Aktualna ponudba se lahko razlikuje od spodaj navedenega.
HLADNE PREDJEDI, JUHE IN ŠKOLJKE
Ostrige surove ali na sopari malvazije |
4 € / kom |
Brancinov carpaccio |
14 € |
Tuna tatar |
14 € |
Hobotnica v solati |
15 € |
Surovi škampi |
18 € |
Sardele na šavor |
10 € |
Hladni morski krožnik |
12 € |
Ribiška brodet juha |
7 € |
Sezonska kremna juha z rakci |
7 € |
Goveja juha z rezanci |
4 € |
Mešane školjke na buzaro s kapesanto na žaru |
18 € |
Pedoči na buzaro |
12 € |
Kapesanta na žaru ali gratinirana |
5 € / kom |
|
|
TOPLE PREDJEDI, RIBE IN RAKI
Rižota ali testenine z rakci |
18 € |
Gratinirana polenta z bakalajem v rakovi kremi s svežimi tartufi |
18 € |
Pašta morje (testenine s škampi, gamberi in kanastrelami) |
20 € |
Domači istrski ravioli s svežimi tartufi |
18 € |
Sardele na žaru ali ocvrte |
12 € |
Kalamari na žaru ali ocvrti |
14 € |
Jadranski kalamari na žaru ali ocvrti |
25 € |
Dnevno sveža riba na žaru s prilogo |
20 € |
Sezonski ribji krožnik (file brancina v mandljevi skorji, ocvrta hobotnica, blitva s krompirjem in pire korenaste zelenjave) |
20 € |
Hobotnica ocvrta ali na žaru s prilogo |
20 € |
Tuna steak s prilogo |
24 € |
Škampi na žaru ali buzaro |
28 € |
Dnevno sveža riba |
45-75 € / kg |
|
|
JEDI ZA DVE OSEBI
Testenine »aglio, olio e peperoncino« in ribeye tagliata |
36 € |
Testenine s svežo tuno “po mediteransko” (kapre, olive, paradižnik, sveža zelišča) |
36 € |
Ribiška ponev »za prave gurmane« (file dnevno sveže ribe, hobotnica, jurčki, krompir in mediteranska zelišča) |
46 € |
Fini brodet s polento »prav po ribiško« |
46 € |
Brancin v soli, na žaru ali pečici s sezonsko prilogo |
46 € |
Morska simfonija (testenine z rarogom in jadranskimi škampi) |
56 € |
|
|
NEKAJ MESNEGA, PRILOGE IN SOLATE
Goveji carpaccio z ovčjim sirom z Vremščice |
14 € |
Kraški pršut s kislo oblogo |
12 € |
Domači ovčji ali kozji sir |
12 € |
Domače mesnine in siri |
14 € |
Biftek na žaru s prilogo |
29 € |
Biftek v omaki zelenega popra |
29 € |
Ribeye steak s sezonsko prilogo |
24 € |
Pohani puranji zrezek |
12 € |
Za malčke (puranji ali ribji le s prilogo) |
12 € |
Sezonske priloge in solate |
5 € |
|
|
SLADICE
Dnevna torta ali rezina |
5 € |
Sorbet |
5 € |
Domači sladoled (porcija) |
5 € |
|
|
DODATKI
Beli tartufi sveži |
20 € |
Črni tartufi sveži |
10 € |
Oljke (porcija) |
3 € |
|
|
Doplačilo: pogrinjek 1,00 € / osebo (oljčno olje, domači kruh, solni cvet)
MENI PO MERI
4-hodni meni **
Cena: 44,00 € na osebo*
5-hodni meni**
Cena: 48,00 € na osebo*
* Doplačilo: pogrinjek 1,00 € na osebo (oljčno olje, domači kruh, solni cvet)
** Menija se pripravljata za najmanj 2 osebi.
DEGUSTACIJSKI MENI
Vino in kulinarika – Meni za najmanj dve osebi z izbranimi vini
SUROVO IZ MORJA NA KROŽNIK
(Sezonski carpaccio, ostriga, surovi škampi)
–
IZ MORSKIH GLOBIN
(Mešane školjke na buzaro s kapesanto na žaru)
–
IZ IZOLSKEGA MANDRAČA
(Fini brodet v padeli z gratinirano polento)
–
TI ISTRSKI DRAGULJI BILI ČRNI ALI BELI…
(Domači sirovi ravioli s svežimi sezonskimi tartufi)
–
KAR PONOČI RIBIČ ULOVI NAŠ KROŽNIK OKRASI
(File dnevnega ulova na sotirani mediteranski zelenjavi
s hladno stiskanim oljčnim oljem
ali
Brancin v soli s prilogo)
–
SLADKE HIŠNE DOBROTE
Cena 80,00 € na osebo, vključno z vini
* Doplačilo: pogrinjek: 1,00 € (oljčno olje, domači kruh, solni cvet)
Rezervacije: 041 605 333