ZAČETNE JEDI
Ostrige surove ali na sopari malvazije (kom.) |
5 € |
Surovi jadranski škampi |
18 € |
Brancinov carpaccio |
16 € |
Tuna tatar |
16 € |
Hobotnica v solati |
16 € |
Hladni morski krožnik |
16 € |
Sardele na šavor |
14 € |
Bučna krema z rakci |
7 € |
Ribiška brodet juha |
7 € |
TOPLJE PREDJEDI, RIBE IN RAKI
Pečene kapesante (pire cvetače in zelene, rakova krema, tartufi) (2 kom) |
16 € |
Hobotnica ocvrta ali na žaru s sezonsko prilogo | 20 € |
Hrustljavo pečene kraljeve kozice v kokosovem testu (sezonska priloga, pikantna majoneza) | 20 € |
Tuna steak »Okus poletja« s sotirano mediteransko zelenjavo (kapre, olive, paradižnik, sveža zelišča) |
20 € |
Morski duo (file dnevno sveže ribe, ocvrta obotnica, blitva s krompirjem, pire korenaste zelenjave, popečeni por) | 22 € |
Gratinirana polenta z bakalajem v rakovi kremi s svežimi tartufi |
20 € |
Rižota s škampi |
22 € |
Testenine s škampi in gamberi |
20 € |
Domači istrski ravioli s svežimi tartufi |
20 € |
Dnevno sveža riba na žaru ali v pečici v soli (kg) |
60 – 80 € |
Kalamari ocvrti ali na žaru |
16 € |
Škampi na žaru ali buzaro |
32 € |
JEDI ZA DVE OSEBI
Rižota z jadranskimi kozicami in jurčki |
36 € |
Tuna (testenine, sveža tuna, kapre, paradižnik, olive, sveža zelišča) |
36 € |
Testenine »aglio, olio e peperoncino« in ribeye tagliata |
38 € |
Ribiška ponev »za prave gurmane« (file dnevno sveže ribe, hobotnica, jurčki, krompir in mediteranska zelišča) | 46 € |
Fini brodet s polento »prav po ribiško« |
46 € |
Brancin v soli, na žaru ali pečici s sezonsko prilogo |
46 € |
NEKAJ MESNEGA, PRILOGE IN SOLATE
Goveji carpaccio z ovčjim sirom iz Vremščice |
16 € |
Domače mesnine in siri |
16 € |
Ribeye steak s sezonsko prilogo |
28 € |
Goveji file na tagliato s prilogo |
29 € |
Za malčke (puranji ali ribji file s prilogo) |
12 € |
Sezonske priloge in solate |
6 € |
SLADICE
Dnevna torta ali rezina |
6 € |
Sorbet |
5 € |
Domači sladoled (porcija) |
5 € |