Zaposlitev

K sodelovanju vabimo nove sodelavke in sodelavce za naslednja prosta delovna mesta:

RECEPTOR

Od vas pričakujemo:

  • vsaj V. stopnjo izobrazbe turistične smeri oz. družboslovne smeri,
  • aktivno znanje slovenskega, italijanskega in angleškega ter pogovorno znanje nemškega jezika,
  • urejenost, komunikativnost, smisel za delo z ljudmi, osebna urejenost,
  • najmanj dve leti  delovnih  izkušenj na podobnih delih.

Ponujamo vam:

  • zaposlitev za določen čas treh mesecev, z možnostjo podaljšanja.

V Restavraciji Hotela Marina iščemo nove sodelavce v kuhinji, s katerimi bi vzpostavili dolgoročnejši odnos:

KUHAR A` LA CART

Od vas pričakujemo:

  •  vsaj IV. stopnjo – smer kuhar,
  •  ambicioznost in pozitiven odnos do dela,
  • kreativnost, odgovornost ter sposobnost dela v timu,
  • poznavanje mediteranske kuhinje,
  • najmanj dve leti delovnih izkušenj na primerljivih delih.

Opis delovnega mesta:

  • samostojna priprava jedi.

SLAŠČIČAR

Od vas pričakujemo:

  •  vsaj IV. stopnjo – smer kuhar,
  • ambicioznost in pozitiven odnos do dela,
  • kreativnost, odgovornost ter sposobnost dela v timu,
  • najmanj dve leti delovnih izkušenj na primerljivih delih.

Opis delovnega mesta:

  • samostojna priprava jedi.

Zainteresirane kandidate/tke vabimo, da nam najkasneje do 2. 9. 2020  pošljejo vlogo z življenjepisom na naslov: hrm@hotelmarina.si oz. se prijavijo na naši spletni strani.

25. 8. 2020

Prijavi se