Restavracija

Chef

Ivica Evačić – Ivek

Ivica Evačić (prijatelji ga kličemo kar Ivek) je svojo kuharsko pot začel prav tukaj v Izoli leta 1989. Doma je sicer iz hrvaškega Zagorja, vendar je že kot otrok vzljubil sonce, morje in (kot jo sam poimenuje) Zemljo Istro. Obiskoval je Srednjo gostinsko in turistično šolo Izola, za tem pa se je podal na raziskovanje različnih področij v gostinstvu in turizmu.

Leta 2003 je prevzel vodenje Restavracije Hotela Marina ter jo dvignil na novo raven. Z veliko vztrajnostjo in zagnanostjo je dosegel to, kar so mnogi smatrali za nemogoče. Penzionsko restavracijo je spremenil v vrhunsko a la carte gastronomsko destinacijo. Svoj uspeh pripisuje tudi lokalnim dobaviteljem, ki so ga vsa ta leta oskrbovali z najboljšimi surovinami – ter seveda odlični ekipi, ki mu je zaupala in je sledila njegovi viziji.

Njegov pristop je trajnostno naravnan, saj že od samega začetka svojega delovanja prisega na lokalno, sezonsko in domače. Največja pohvala za njegovo delo in obenem najboljša reklama za restavracijo pa je zagotovo zadovoljstvo gostov, ki se vedno znova radi vračajo.
Skratka, pristnost, domačnost in ljubezen do Istre so osnovne sestavine, ki Iveka vodijo k ustvarjanju nepozabnih gurmanskih doživetij.

Preberite intervju s Chefom Ivekom TUKAJ
Kontakt:
Tel: 031 656 451
E-mail: ivek@hotelmarina.si

Ivek