Restavracija

Pričetek zgodbe Restavracije hotela Marina, kot jo poznamo danes, sega v leto 2003, ko je njeno vodstvo prevzel mladi in ambiciozni chef Ivica Evačić – Ivek. Z jasno vizijo, trdim delom in podporo odlične ekipe je v nekaj letih dosegel tisto, kar so mnogi smatrali za nemogoče: kot eden izmed prvih v regiji je penzionsko restavracijo spremenil v vrhunsko à la carte gastronomsko destinacijo.

Chef z ostalimi kuharji recepte prilagaja letnim časom, izbira le najboljše dobrine lokalnih ponudnikov in kuha po načelu žive kulinarike, brez pogrevanja in ojačevalcev okusov.

Njegov slogan »IZ MORJA NA KROŽNIK« odlično opisuje  neomajno in vztrajno pot, iz katere ne iztiri – vse morske in istrske dobrote so sezonske, sveže in sproti pripravljene.

Poseben pečat doda hišno ali lokalno hladno stiskano oljčno olje, ki je temelj za pripravo kulinaričnih mojstrovin.

Zaradi profesionalnega pristopa, trajnostnega razvoja in povezovanja, ohranjanja ter odkrivanja tradicionalne gastronomije, spada Restavracija hotela Marina med najbolj obiskane in priljubljene restavracije v Izoli oziroma kar na slovenski obali. Leta 2020, 2021 in 2022 je svoj trud opazila tudi ekipa Michelinovega vodnika, ter ji podelila priznanje “The Plate“.

Spoštljiv odnos do hrane je njeno vodilo, pristni okusi istrskih in mediteranskih jedi pa prepričajo še tako zahtevnega gosta.

DELOVNI ČAS

Pričakujemo vas vsak dan med 12. in 22. uro.

REZERVACIJA JE OBVEZNA!

Kontakt: 05 66 04 410, 041 605 333.

Michelin plate

Restavracija - 600x600