Restavracija

Pričetek zgodbe Restavracije hotela Marina kot jo poznamo danes sega v leto 2003, ko je njeno vodstvo prevzel mladi in ambiciozni chef Ivica Evačić – Ivek. Z jasno vizijo, trdim delom in podporo odlične ekipe, je v nekaj letih dosegel tisto, kar so mnogi smatrali za nemogoče: kot eden izmed prvih v regiji je penzionsko restavracijo spremenil v vrhunsko à la carte gastronomsko destinacijo.

Chef svoje recepte prilagaja letnim časom, izbira le najboljše surovine lokalnih ponudnikov in kuha po principu žive kulinarike, brez pogrevanja in ojačevalcev okusov.

Slogan »iz morja na krožnik« odlično opisuje Ivekovo filozofijo – vse morske dobrote so sezonske, sveže in sproti pripravljene. Zanaša se predvsem na darove matere narave, zato ne bodite razočarani, če določenih jedi na meniju ne bo mogoče dobiti – narava odloča, mi pa ji sledimo.

Poseben pečat doda hišno hladno stiskano oljčno olje iz lastnega nasada, ki je temelj za pripravo kulinaričnih mojstrovin.

Zaradi profesionalnega pristopa, trajnostnega razvoja in povezovanja, ohranjanja ter odkrivanja tradicionalne gastronomije, spada Restavracija hotela Marina med najbolj obiskane in priljubljene restavracije na slovenski obali.

Spoštljiv odnos do hrane je njeno vodilo, pristni okusi istrskih in mediteranskih jedi pa prepričajo še tako zahtevnega gosta.

DELOVNI ČAS

Pričakujemo vas vsak dan med 12. in 22. uro.

AKTUALNO: Dnevi kraljestva ribe

REZERVACIJA JE OBVEZNA!

Kontakt: 05 66 04 410, 041 605 333.

Restavracija - 600x600