OBVESTILO – spremenjen prometni režim

Spoštovani gostje,

obveščamo vas, da bo med petkom in nedeljo dostop do Hotela in Restavracije hotela Marina omejen

Od 18. junija bo od petka do nedelje, med 18. in 24. uro,  zaprt promet za vsa motorna vozila, razen enokolesnih in sicer med Trgom republike in Velikim trgom

Gostom svetujemo, da do hotela pridejo najkasneje do 18.00 oziroma, v kolikor planirajo kasnejši prihod, da nas o tem obvestijo in nam sporočijo številko tablice, oziroma da parkirajo na parkirišču Argo, od koder jih bo do hotela odpeljalo naše vozilo.

Za več informacij pokličite na 031 877 444.


VIKEND ODDIH? NE, MED-TEDENSKO RAZKOŠJE!

Komu je všeč gužva? 🙄 Parkirnih mest ni, v lokalih iščeš še zadnjo prosto mizo, cene nočitev so visoke… Vse našteto je ogledalo vikendov. No, tudi gneča ima svoj čar, ampak nismo vsi (vedno) za to.

Res je, za vikend imamo čas za pobeg, za tisti kratek oddih od vsakdana, čas za družino in prijatelje… Kaj pa, če bi se vikend “premaknil” v teden? Če bi na primer nedelja postala petek? Torek pa sobota? 💡

Kaj, če bi Obalo izkusili med tednom, kot jo tudi domačini? Jah, dan ali dva dopusta bi bilo treba »žrtvovati«, ampak… pomislite na vse prednosti! Zagotovljena parkirišča v bližini nastanitve, najlepša miza v restavraciji, morda celo tik ob morju, sproščeni domačini… 😉

In dodatno prednost vam ponudimo še mi! Popust na nočitev med nedeljo in četrtkom. V maju in juniju vam zagotavljamo najnižjo ceno namestitve v Hotelu Marina**** za sobe STANDARD in s POGLEDOM NA MORJE!

Podrobnosti ponudbe lahko najdete tukaj ➡ PONUDBA.


ŽELJA PO MORJU? Zdaj lahko!

Hotel Marina lahko s 7. junijem sprejme rezervacije za največ 45 sob, zato je predhodna rezervacija nujno potrebna. Gostje hotela morajo predložiti dokazilo o opravljenem testu za koronavirus z negativnim rezultatom, potrdilo o prebolelosti ALI potrdilo o cepljenju. Več o pogojih za namestitev lahko preberete TUKAJ.

Naj vas spomnimo, da je koriščenje turističnih bonov mogoče in dobrodošlo. 👍

Za rezervacije nam prosim:

Veselimo se vašega obiska!


Michelinovo priznanje

Nič ne zraste od danes na jutri – veliko truda je potrebnega, garaškega dela in TOP ekipa, ki sledi viziji. Restavracija hotela Marina je bila prva v regiji, ki se ji je uspelo preleviti iz penzionske v top gastronomsko destinacijo.

Naš trud je zdaj nagrajen tudi s strani Michelinovega gastronomskega vodiča, ki nam je podelil priznanje “The Plate“. Hvala Michelin Guide!


Iskrene čestitke tudi vsem ostalim dobitnikom Michelinovih priznanj!

Za rezervacije pokličite na: 05 66 04 410

Foto: Breda Krajnc


OBVESTILO – turistični boni

Spoštovani gostje,

obveščamo vas, da smo zaradi trenutnega povečanja obsega dela telefonsko težje dosegljivi, zato vas prosimo, da nam vsa povpraševanja pošljete preko e-mail naslova recepcija@hotelmarina.si.

Podrobne informacije glede koriščenja bonov si lahko preberete TUKAJ.

Hvala za razumevanje!

Ekipa Hotela Marina


KAKO SKRBIMO ZA VAS?

Ker je vaše in naše zdravje na prvem mestu vam zagotavljamo najvišjo stopnjo upoštevanja higienskih priporočil NIJZ v času pandemije COVID-19.

Preberite si, kako bomo za vašo varnost poskrbeli v Hotelu Marina in v Restavraciji Hotela Marina TUKAJ.

Verjamemo, da vam bo pri nas kljub vsemu prijetno 💕 Vabljeni!

Rezervacije in informacije:

Hotel Marina: 05 66 04 100
Restavracija Hotela Marina: 041 605 333