ZIMSKO RAJANJE V IZOLI

Izola bo v prazničnem času postala #LedeniOtok nepozabnih zimskih doživetij, ki jim ne bo videti konca. Ledeno kraljestvo obljublja čisto novo drsališče, obilico glasbe, gledaliških predstav, plesa in zabave, ob vsem tem pa nas bo grela še odlična kulinarika naših gostincev.

Od 30. novembra pa vse do 19. januarja 2020 #LedeniOtok vabi v kraljestvo zimskih zgodb, glasbe, plesa, dobre hrane, drsanja in otroške norosti, ki bo zavladala v bleščečem parku Pietro Coppo.

Celoten program prazničnega dogajanja so zimski škratje objavili kar na svoji spletni strani. Otroke bodo v svet glasbe popeljali Lea Sirk in pravljični junaki, Andreja Zupančič, Žiga Rustja, pevski zbor Lilith, Duo Pingo, izolski otroški, mladinski in odrasli pevski zbori in mnogi drugi.


Seveda pa zabava ni rezervirana samo za otroke! Tudi starši boste lahko zaplesali v poskočnih zimskih ritmih, ki jih bodo na Lonki pričarali Kompanija Izolana, Lisjaki, Vlado Kreslin, Čuki, Ne me jugat, Tempera band, Primorski fantje in mnogi drugi.

Vabljeni!

Foto: Jaka Ivančič | Visit Izola