RIMSKI OKUSI POD ZVEZDAMI

Rimljani so vedeli, kako najbolje razvajati telo in duha … Na idilični lokaciji v San Simonu, kjer je nekdaj stala rimska obmorska vila, so najraje prirejali ekskluzivne večerje in svojim gostom postregli s sladkim izborom rimskih jedi. Na popolnoma hedonistično popotovanje v začetek drugega stoletja se zdaj lahko odpravite tudi vi.

Poleg burnih zgodb in zabavnih točk bo osrednja kraljica večera rimska kulinarika. Čaka vas trihodni rimski meni: ob vsakem hodu boste lahko preizkusili različne kulinarične mojstrovine tistega časa. Naj se vam pri jedi nikamor ne mudi, rimska pojedina je vendarle družabni dogodek! Zato obedovanje vedno spremlja klepet, spoznavanja novih znancev, pa celo kakšen posel se lahko hitro sklene v tako prijetnem vzdušju.

Rimski okusi pod zvezdami se v poletnem času predvidoma odvijejo dvakrat tedenskoObvezna je predhodna rezervacija termina oz. opravljen nakup. Večerja in program sta načeloma zastavljena za večjo skupino ljudi, do največ 9 oseb. Zaradi same zasnove večera je zaželeno, da je skupina večja.

Izvedite več in rezervirajte svoje rimsko doživetje TUKAJ.

Group of friends acting like antient romans