ZAČETNE JEDI
Ostrige surove ali na sopari malvazije (kom.) |
5 € |
Surovi jadranski škampi |
18 € |
Brancinov carpaccio |
16 € |
Tuna tatar |
16 € |
Hladni morski krožnik (hobotnica v solati/bakalar na belo/sardele na šavor/ribja marinada) |
16 € |
Hobotnica v solati |
16 € |
Bakalar na belo |
14 € |
Sardele na šavor |
14 € |
Ribja marinada |
14 € |
Ribiška brodet juha |
8 € |
TOPLJE PREDJEDI, RIBE IN RAKI
Kapesanta gratinirana ali na žaru |
6 € |
Pedoči na buzaro |
14 € |
Mešane školjke |
22 € |
Pašta morje (testenine s škampi, gamberi, vongole) |
22 € |
Gratinirana polenta z bakalajem v rakovi kremi s svežimi tartufi |
20 € |
Domači istrski ravioli s svežimi tartufi |
22 € |
Hobotnica na žaru s prilogo |
24 € |
Kalamari, ocvrti ali na žaru |
18 € |
Tuna steak »Okus poletja« s sotirano mediteransko zelenjavo (kapre, olive, paradižnik, sveža zelišča) |
24 € |
Piranski brancin na žaru s prilogo |
24 € |
Dnevno sveža riba na žaru / v pečici / v soli s prilogo (kg) |
65-85 € |
Škampi na žaru ali buzaro |
32 € |
Jastog / rarog na žaru ali s testeninami (kg) |
120 € |
JEDI ZA DVE OSEBI
Pašta Tuna (testenine, sveža tuna, kapre, paradižnik, olive, sveža zelišča) |
42 € |
Ribiška ponev »za prave gurmane« (file dnevno sveže ribe, hobotnica, jurčki, krompir in mediteranska zelišča) | 52 € |
Fini brodet s polento »prav po ribiško« |
52 € |
Brancin v soli, na žaru ali pečici s sezonsko prilogo |
52 € |
NEKAJ MESNEGA, PRILOGE IN SOLATE
Goveji carpaccio z ovčjim sirom z Vremščice |
16 € |
Domače mesnine in siri (pršut/panceta/kozji in ovčji sir) |
16 € |
Ribeye steak s sezonsko prilogo |
29 € |
Goveji file na tagliato s prilogo |
34 € |
Za malčke (puranji ali ribji file s prilogo) |
12 € |
Sezonske priloge in solate |
6 € |
SLADICE
Sladki izbor |
6 € |
Sorbet |
5 € |
Domači sladoled (porcija) |
5 € |