POGOJI ZA KORIŠČENJE BONOV ZA TURIZEM

1. Turistični bon v vrednosti 200 € prejme vsaka polnoletna oseba, ki je imela na dan 13.3.2020 v Sloveniji stalno prebivališče. Bon prejme tudi vsak otrok, ki še ni polnoleten, in sicer v višini 50 €.

2. Bon bo vsakemu upravičencu predan v obliki dobroimetja in bo viden tudi preko aplikacije eDavki.

3. Bone se bo lahko koristilo pri ponudnikih, ki bodo bone sprejemali, in sicer od 19.6. do 31.12.2020.

4. Bone se lahko koristi v več delih. Tudi to se bo spremljalo preko aplikacije eDavki.

5. Bone se lahko koristi za nočitve ali nočitve z zajtrkom. Pri nas imate obe možnosti. Minimalno število nočitev za koriščenje bonov v juliju in avgustu je 2 noči!

6. Zaradi operacijskih razlogov bonov za turizem v Hotelu Marina NE SPREJEMAMO za rezervacije, opravljene preko on-line portalov (Booking.com, Expedia, ipd.).

7. POSTOPEK KORIŠČENJA BONOV PRI NAS:

– rezervirate termin (preko e-pošte) in nas obvestite, da želite koristiti bon,

– za potrditev rezervacije plačate akontacijo 50 € (podatke vam pošljemo po e-pošti), ki vam jo ob prihodu vrnemo, če vrednost bona zadošča za plačilo vašega bivanja v Hotelu Marina,

– ob prihodu je potrebno predložiti osebne dokumente vseh, ki bodo pri nas bivali,

– s seboj prinesite izpolnjeno in podpisano izjavo (najdete jo lahko na spletni strani Fursa), s katero boste potrdili koriščenje bona pri nas in določili tudi vrednost, ki jo želite pri nas koristiti, ter kopije osebnih dokumentov. Pred prihodom je potrebno izpolnjeno izjavo tudi posredovati na elektronski naslov recepcija@hotelmarina.si (dovolj je slika izjav).*

– v primeru, da bo bon od otroka koristil nekdo, ki ni skrbnik otroka, bo le-ta moral predložiti izjavo, da se skrbnik otroka strinja s koriščenjem bona (izjava na spletni strani Fursa, prinesete jo s seboj). Pred prihodom je potrebno posredovati na elektronski naslov recepcija@hotelmarina.si kopijo podpisane izjave (dovolj je slika izjav).* Ne pozabite na kopijo osebih dokumentov vseh, navedenih v izjavah!

– V primeru, da boste koristili bon od vašega družinskega člana, boste morali predložiti izjavo za prenos bona med družinskimi člani (izjava na spletni strani Fursa, prinesete jo s seboj). Pred prihodom je potrebno posredovati na elektronski naslov recepcija@hotelmarina.si kopijo podpisane izjave (dovolj je slika izjav).*
Ne pozabite na kopijo osebih dokumentov vseh, navedenih v izjavah!

8. Pridržujemo si pravico zavrnitve bona na dan prihoda, v kolikor nas o tem niste predhodno obvestili in/ali poslali vseh zahtevanih dokumentov.

9. Zaradi povečanega obsega dela je odzivni čas rezervacijske službe občutno daljši. Na vsako e-pošto bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

*Vaše podatke bomo skladno z veljavno zakonodajo skrbno varovali do poteka zastaralnega obdobja.

Hvala za razumevanje!

Ekipa Hotela Marina