Najboljši sommelier leta!

Z velikim ponosom in veseljem sporočamo, da je naš sommelier Andrej Kurež prejel prestižno priznanje Gault & Millau za “Najboljšega natakarja/sommeliera” leta!

To priznanje je plod večletnega trdega dela, neizmerne strasti in neustavljive želje po izobraževanju in deljenju znanja z drugimi. Andrejeva sposobnost, da s svojim obsežnim znanjem in izjemnim občutkom za goste vedno znova očara in ponudi nepozabno izkušnjo, je nekaj, na kar smo izjemno ponosni.

Vabimo vas, da se nam pridružite v našem veselju in čestitate Andreju ob tej izjemni nagradi. Obiščite nas v Restavraciji Marina, kjer lahko doživite Andrejevo strast in znanje iz prve roke.

Še enkrat čestitke Andreju Kurežu za ta fantastični dosežek. Ponosni smo nate!


Michelinovo kulinarično doživetje

Paket vključuje:

  • 2x nočitev za dve osebi v sobi s pogledom na morje,
  • 2x bogat samopostrežni zajtrk s svežimi in lokalnimi dobrotami za dve osebi,
  • 1x štiri hodni meni po meri za dve osebi (kosilo ali večerja) v Restavraciji Marina Izola, priporočani s strani vodnika Michelin,
  • 15% popust na dodatno noč.

 

CENA PAKETA:

  • do 9. 5. 2024: 382 €
  • od 10. 5. do 6. 6. 2024: 412 €.*

Obvezna doplačila: turistična taksa 2.50 € / osebo na noč in prijavnina 1,60 € / osebo (enkratno plačilo). 

*Med tednom (nedelja-petek) je možno koristiti tudi paket z le eno nočitvijo. Cena za sobo s pogledom na MORJE 239 € do 9. 5. ter 254 € od 10. 5. do 6. 6. 2024).

Koriščenje je možno od 2. 4. do 6. 6. 2024. Ponudba ne velja v času prvomajskih praznikov (26. 4. – 4. 5. 2024).

Informacije in rezervacije: 031 877 444 ali recepcija@hotelmarina.si.

Foto: Jaka Ivančič


Prihajate v Hotel Marina?

 
Le brez skrbi, za vse je poskrbljeno! 👌
 
Naš hotel, ki se nahaja v središču mesta, ponuja omejeno število parkirnih mest, zato našim gostom priporočamo, da uporabijo bližnja javna parkirišča. 🅿
 
Ampak ni razloga za skrb! ❗
 
Naša predana ekipa je tu, da poskrbi, da vaše bivanje poteka brezskrbno. Preprosto parkirajte na enem od določenih javnih parkirišč, mi pa vam bomo zagotovili brezplačne prevoze do hotela in nazaj z našim udobnim vozilom. 🚗
 
Sprostite se in prepustite nam, da poskrbimo za logistiko, medtem ko vi brezskrbno uživate v bivanju v Hotelu Marina. 🌊
 
 
 
 📸 Nataša Panteva

Gault&Millau 2023

Način dela chefa naše restavracije, Ivice Evačić – Iveka, so prepoznali tudi pri Gault&Millau ter ga za upoštevanje trajnostnega razvoja in tradicionalnih izročil, nagradili s priznanjem »Chef tradicije«. Ob tako pomembni nagradi gre seveda zahvala celotni ekipi restavracije, kot tudi našim dobaviteljem, ki nam skozi celo leto omogočajo delo po principu lokalnosti, sezonskosti in sledljivosti.

Poleg omenjenega priznanja pa so nam pri Gault&Millau dodelili tudi dodatno kapo – po novem se tako ponašamo s kar tremi.

Več o njihovi oceni naše restavracije si lahko preberete tukaj

 

Bravo Ivek & Ekipa!

 

Foto: Tanja Krajšek Jerman